JIN SHIN JYUTSU

Hjälper dig med stress, oro, ångest, smärtor, illamående & trötthet. Jin Shin Jyutsu hjälper dig att vara dig själv - NOW KNOW MYSELF.

Jin Shin Jyutsu är en 4000 år gammal japansk form av akupressur.

 

Jin Shin Jyutsu betyr något liknande som Man – art – creator. Eller den omtänksamma människan utför kraftens helande konst. Det är kroppens eget healingsystem. Basen i den omtänksamma konsten är självhjälp.

 

Akupunktur känner de flesta till. Det har varit välkänd i Skandinavien de senaste tio åren. Jin Shin Jyutsu är som akupunktur fast utan nålar. Jin Shin Jyutsu når djupt in i kroppen utan att vara invaderande. Behandlar kropp och själ med respekt.

I akupunktur är det ca 400 punkter. I Jin Shin Jyutsu pratar vi om 26 punkter – eller SEL – Safety energy locks.


Gör gärna Jin Shin Jyutsu självhjälp varje dag. Visste du att Jin Shin Jyutsu erbjuder dig ett sätt att koppla upp till ditt högre jag? En app är under utveckling som kommer med informationsvideos hur man gör självhjälp som är maximalt bra för dig just den dagen. Den är kopplat till astrologi och månens position.

Klicka här för att ladda ner Irene Laurettis app om vilket flöde som är bra just idag!

Jin Shin Jyutsu

REIKI HEALING

Reiki healing vid trötthet, stress, smärtor, sorg mm.

En avslappnande behandling med djupgående verkan. Reiki är en healingform som är mycket avslappnande och djupgående. Den arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället.

 

Vad är Reiki?

Reiki är ett japanskt ord och betyder ungefär universell livsenergi. Metoden upptäcktes av dr Mikao Usui i Japan 1914, och fick snabbt stor spridning i Japan, och senare över hela världen. Via händerna överför Reikiutföraren kanaliserad energi som frigör energiblockeringar, ökar energiflödet och stärker kroppens självläkande förmåga. Energin påverkar kroppens läkande på alla nivåer; fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Reikiutövaren använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för den helande livsenergin.

 

Vad är Reikihealing bra för?

Reikihealing främjar hälsa och vitalitet, och kan användas som en allmänt balanserande och förebyggande behandling, som ger mer energi och ökat välbefinnande, men också för att lindra eller bota olika hälsoproblem.

Reiki healing

LÄKANDE REGRESSION

En underbart respektfull teknik.

I  full enlighet med Sigmud Freuds (1856-1939) psykodynamiska perspektiv som utgår från att problem i vuxen ålder ofta skriver sig från en eller flera traumatiska händelser från barndomen som man inte medvetet kan återkalla.

Tanken är att man i avslappat tillstånd och i fritt associerande kan återkalla detta(dessa) minne(n) och att detta leder till läkning. 


Påminner om hypnos, men man är fullt medveten och kommer ihåg allt efteråt, så att det känns tryggt. Du får även verktyg att hantera känslor som kommer upp till ytan.


Läkningsprocessen påbörjas under sessionen och fortgår efter behandlingen.

Läkande regression

JIN SHIN REIKI -HEALING PÅ DISTANS

En mix av Jin Shin Juytsu och Reiki healing

Att Reiki-healing kan skickas på distans är nu rätt så känd. Att Jin Shin Jyutsu kan skickas på distans har inte varit lika självklart.


I januari 2020 fick jag frågan av en Jin Shin Jyutsu-kollega om jag ville byta distans-jsj. Jag kände att äntligen kan jag prova på distans-jsj, både få och ge. Vi provade detta några gånger, och kom på att det fungerar bra. När Corona kom passade jag på och provade ut jsj på distans. Det gjorde jag gratis, och med gott resultat. När sedan en stamkund ville prova, så erbjöd jag den gratis, men hon betalade ändå. Hon tyckte den var samma som på plats, och bättre! Bättre betyg kan man inte få?


Jag är stolt över att vara ensam om att erbjuda detta, en blandning av Jin Shin Jyutsu och Reiki-healing på distans.


Den är kraftfull. Om du dras till denna, så prova den! Var noga med medveten andning efteråt (fråga om du är osäker på vad som menas) och drick mycket. Du kan uppleva att du blir hängig dagen efter, sen blir du bättre.


Denna behandling bokar du via kontaktformuläret längst ned på första sidan.

Healing på distans

I LIVETS SLUTSKEDE

En lindring 

Healing är underbart under tiden som en förbereds för andra sidan. Healing gör transformeringen lättare. Som du säkert vet får tyvärr de äldre i regel en undermålig vård under den här perioden. Det kom fram speciellt under pandemin. Jag kan berätta om min mor som dog i 2017. Jag gav henne healing, pratade med henne. Hon var grå i ansiktet. Okontaktbar. Plötsligt slår hon upp ögonen. Strålar ut i ett leende. Minuter efter har hon fått tillbaka färgen i ansiktet. När sköterskan talar till henne, så svarar hon med en klar röst. Börjar sjunga.


Jag fick ett till halvår med min mor. Två veckor innan hon lämnade fick jag information om att hon var stressad. Väldigt ytlig andning. Jag var helt lugn. Gav henne behandling, och hon var lugn sen. Den dagen hon faktiskt lämnade vår jord, då var det en lätt överföring till andra sidan. På två timmar var hon hos min far.


Jag är mycket tacksam över att jag kunde hjälpa henne med Jin Shin Jyutsu.

Gäller i Stockholms närområde. Pris enligt avtal.


Denna behandling bokar du via kontaktformuläret längst ned på första sidan.

Healing på distans

REIKI HEALING PÅ DISTANS

Reiki healing fungerar lika bra på distans!

Underbart mjuk men ändå kraftfull. Mycket omtyckt av kunder. Reiki energin tar sig dit den behövs. Du får gärna även sätta en intention, eller meditera på just det du behöver hjälp med. Din kropp behöver komma in i ett avslappnat läge för att kunna aktivera sin självhelande funktion. Det är den universella kraften som skickas genom healern till din kropp. 
Man kan undra hur det är möjligt att healing faktiskt fungerar. Ja, detta har man faktiskt forskat på i många år, åtminstone 35 år. Man forskar på biofältet, det vi kallar auran. Healing på distans är ett annat fält man forskar på, då är det kvantfysiken som gäller. Man har forskat på healing i olika former, en av dem är Masuro Emoto som har forskat på vatten. Han hällde upp vatten i olika kärl. Ett kärl ställdes i ett rum där man talade kärleksfullt, det andra i ett rum där man talade hätsk. Masuro tog en droppe från respektive kärl och frös in det. Det bildades iskristaller. Iskristallen från den hätska miljön vart grumlig och ful. Den andra från den kärleksfulla miljön vart fantastisk vacker. De flesta som söker healing behöver inte forskningen, de provar på, nyfikna, har kanske läst om Reiki i olika sammanhang. Det är ändå roligt att vi har forskning på det. Läs gärna denna intervju med Göran Brusewitz i tidningen Free från 2019 angående healingforskning.

https://issuu.com/tidningenfree/docs/1903

  


Vad händer när du bokar distanshealing? 

Vi bestämmer en tid, pratar om dina projekt, det du söker hjälp för. Jag messar eller ringer tio minuter innan. Bestämmer om healingen ska vara via Messenger med videosamtal. OBS! Det är ingen synlig aktivitet under healingen. Du kommer i sånt fall se mig sitta i koncentration, eventuellt med vissa hand-rörelser. Healingen kan också vara att du ligger ner eller sitter bekvämt där du är, jag är där jag är. Jag skickar healing. Du tänker att nu öppnar jag mitt energifält och tar emot healing från Kristin. Med eller utan Messenger, det fungerar ändå.
Du känner energierna och du ligger så hela tiden tills du inte känner energierna längre. Under sessionen kanske du känner att det ”jobbar” där du har projekt. Vissa känner ingenting, men healingen fungerar i alla fall.


Efteråt - Din kropp rensas nu och det kommer pågå några dagar. Under den tiden är det viktigt att du andas medvetet, ända ner till tårna. Drick mycket.
Nödvändigt vätskeintag är minimum 40 ml per kg kroppsvikt. Man vet inte när effekt kommer. Den kan komma dagen efter, veckan efter, månaden efter.

Reiki healing på distans